Dialog între tinerii jurnaliști și experți media, la GEN Moldova

Dialog între tinerii jurnaliști și experți media, la GEN Moldova

GEN Moldova – Global Entrepreneurship Network Moldova, cu susținerea Friedrich Naumann Foundation , la data de 23 noiembrie, Hotel Jolly Alon, a organizat conferința „Innovation Entrepreneurship Startups in Media”.

Beneficiari  ai evenimentului a fost tineri pasionați de arta jurnalismului, finaliști ai concursului „ Vocea tinerilor de pe ambele maluri ala Nistrului în TV regională”, jurnaliști civici și partenerii evenimentului: Școala de studii avansate în jurnalism, Elita TV – Rețeaua AICI TV,  Asociația Presei Independente și Școala de Studii Avansate în Jurnalism

Experții media din Finlanda, Cehia și SUA, – Jan Ameri, Filip Noubel și Julia Youngs au vorbit despre antreprenoriat, inovație și despre start-up-uri în media locală și națională. Organizatorii, au creat ateliere de lucru, în care s-a discutat despre înțelegerea cu antreprenorii, digitalizare, parteneriate cu antreprenori, scrierea și promovarea liberei inițiative economice și despre designul modelelor de afacere pentru media.

Experții locali: Angela Zaharova, Sorina Ștefârță, Alex Lebedev, Zinaida Jioară și Daniela Colesnic, s-au împărtășit cu experiența de lucru, cu succesele remarcabile și cu evoluția sa în domeniul mass-media. Au înaintat cu istorii de succes și cu sfaturi bune pentru noua generație.

În timpul Conferinței au avut loc dezbateri și sesiuni de întrebări, iar activitatea s-a transformat într-o discuție aprinsă între experți și începători, o bună experiență pentru toți.

Adriana Negru (Orhei) pentru VoceaTa.MD

Comentarii

Share this post