VIDEO/ Cum a fost selectat noul șef al Î.M. ”Piața Comercială Rezina”? – între un consilier și o angajată la o întreprindere de stat.

VIDEO/ Cum a fost selectat noul șef al Î.M. ”Piața Comercială Rezina”? – între un consilier și o angajată la o întreprindere de stat.

Doi candidați la funcția de șef al Î.M. ”Piața Comercială Rezina”: un consilier și o angajată la o întreprindere de stat.

Noul șef al întreprinderii municipale ”Piața Comercială Rezina” a fost ales vineri de Comisia de concurs a Primăriei orașului Rezina și este Alexandru Vișnevschi, întreprinzător, consilier în consiliile orășenesc și raional Rezina.

După o cursă fără candidați, Primăria orașului Rezina a mai aniunțat un concurs pentru ocuparea funcției de administrator al Î.M,, Piața comercială a or.Rezina”, care va avea loc pe 26 mai 2023, ora 14.30 în incinta primăriei orașului Rezina, sala de ședință etajul III.

Comisia de concurs a selectat pentru șefia Î.M,, Piața comercială a or.Rezina” două persoane aspirante la aceasă funcție. Este vorba de consilierul raional și orășenesc, Alexandru Vișnevschi și de Tamara Botnari, fostă contabilă-șef la Inspectoratul de Poliție din Rezina, în trecut – asistență socială în satul Țareuca, raionul Rezina, iar în prezent, angajată la Centrul de pregătire a specialiştilor pentru Armata Naţională, filiala Rezina. Tamara Botnari este originară din satul Țahnăuți, raionul Rezina, iar Alexandru Vișnevschi – din satul Burlăceni, raionul Vulcănești.

CV -ul Tamarei Botnari este publicat AICI: Fiind în funcția de director interimar al Întreprinderii de Stat ” Centrul de pregătire a specialiştilor pentru Armata Naţională”, filiala Rezina, Tamara Botnari nu a depus declarație de avere și interese la Autoritatea Națională de Integritate (ANI).

CV -ul lui Alexandru Vișnevschi este publicat AICI:    Fiind consilier în consiliile raional și orășenesc Rezina, a depus declarația de avere și interese, ce poate fi accesată AICI:

Mai multe detalii aflați în ediția Ora locală de azi la ELITA TV.  VIDEO AICI 

Comentarii

Share this post