Despre noi

Până în prezent echipa ELITA TV a comuniucat cu peste 160 de tineri de pe ambele maluri ale Nistrului, ainstruit peste 50 de tineri din orașele Rezina și Râbnița, care au realizat știri și reportaje de televiziune din comunitățile lor, ajutând oameni, reflectând probleme, căutând soluți și promovând istorii de succes.


Proiectul ”Vocea tinerilor de pe ambele maluri ale Nistrului în media regională” este realizat de Postul regional de televiziune ELITA TV,  în cadrul programului „Încurajarea tinerilor pentru ca să devină cetățeni activi”,  implementat de IREX Europe și  „Centrul Media pentru Tineri” cu susținerea Uniunii Europene.


ELITA TV (1993-2018) emite prin Stații proprii de televiziune cu acoperire în raioane de pe ambele maluri ale Nistrului: Rezina, Râbnița, Orhei, Șoldănești, Criuleni și Dubăsari. Circa 250 de sate și 6 orașe cu populație de circa 300 000 de locuitori. Totodată, ELITA TV este accesibilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova pe canalul 901 în rețeaua Moldtelecom.